Selverler İlkokulu

WEB https://selverlerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Selverler Köyü DÜZİÇİ/OSMANİYE
VİZYON : Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın İSTİYORUZ.
MİSYON : anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak
BAŞARILAR : 0

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : SOBA
Servis :
Ulaşım : Mevcut
Yerleşim Yeri : İlçenin güneybatısında bulunan ve ilçeye 17 km. uzaklıkta olan Selverler köyü, deniz seviyesinden 225 metre yüksekliktedir. Ulaşımı mevcut olan köyün yolu asfalttır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 17km İl merkezine 25km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :